2012 m. lapkričio 9 d., penktadienis

Savaitė, kaip savaitė


Sveiki, mielieji, na ką baigiasi dar viena savaitėlė.
Nežinau kaip jums, bet man ji pralėkė labai greitai. Kasdieną buvo paskaitos, tad nuobodžiauti tikrai neteko. Na gerai mūsų danų kalbos mokytoja susirgo, tai visą savaitę danų kalbos mokymesi atostogavome, bet  vis dėlto nereiktų taip džiaugtis, nes egzaminas jau už dviejų savaičių, o mes dar net nepradėjom nagrinėti dviejų knygų. Šį reikaliuką ruošiuosi padaryti savaitgalį, aišku jeigu per daug netingėsiu, nes ir taip kartais būna. Kas čia dar.... Aij va prisiminiau, trečiadienį mane pagyrė pats ekonomikos dėstytojas, nes išėjus V ir L nebeliko su kuo šnekėtis, tai pratimai buvo atlikti kiek per greitai, dėl to gavau leidimą išeiti anksčiau. Beje jeigu dar kas nežino, tai mano rytai prasideda važiavimu į akademiją jau nebe dviračiu, bet 6A autobusu. Taip sutinku, kad taip yra patogiau (išskyrus tai, kad gali į jį pavėluoti, o tai reiškia, kad vėluosi į akademiją, nes kitas patenka į kamštį, o tada jau 10 minučių kelionė prasitęsia iki pusvalandžio ar ilgiau), tačiau kartais pasiilgstu savo kelionių dviračiu, kurios taip gerai praplaudavo galvą prieš darbo dieną. Bet kaip yra taip yra, nieko nepakeisi, reikia tik džiaugtis, kad pasitaikė man toks malonumas.  
Žinote, jau bučiau pamiršusi svarbiausią savaitės įvykį  - susirašinėjimą su Danijos geležinkelio tinklais. Žodžiu situacija buvo tokia, aš kaip balta varną šioje sistemoje identifikacijos kodą pasirinkau mamos kreditinę kortelę, su kuria apmokėjau bilietus, visai neišsiaiškinus, kad būtent šį dokumentą reikės pateikti įlipant į traukinį. Visa tai išsiaiškinus be abejonės labai išsigandau, bet po kelių susirašinėjimų su atstovu iš DSB viskas laimingai išsisprendė ir dar atgal nusipirkau bilietą už 149 DKK, kas yra jau labai pigu, tad džiaugiuosi dar ir tuo.
Šiandien eisiu į žibintų šventę, tad labai įdomu, kaip ten viskas bus. Jau laukiu... O jums linkiu gražaus savaitgalio:)

Beje dalinuosi labai išskirtiniu pyrago receptu, kurį ruošiausi labai ilgai išbandyti. Koks gi skonis? Na kaip pasakė mažylė tai kažkas tarp pudingo, guminukų ir pyrago. Pabandykite patys suprasti koks gi tas skonis. O Forelle viską labai tiksliai aprašė, tad prašom išbandyti, skonis labai įdomus. Taigi pyragas "Koriukas"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą