2013 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis

Pavasaris. Šiluma. Gėlės. Jūra.



Žingsniuoju gatve, mąstydama apie ateinančią vasarą, o šiltas vėjelis nukelia į pietų šalis, jūrą, kopas. Netikėtai išlenda dvi mergaitės basomis kojomis, o rankose morkų sultys.... Neblogas vaizdelis, o tai juk Danija (toli gražu ne pietų šalis) ir  kol kas dar nevasara, bet šilumos pastarosiomis dienomis nestinga. Čia turbūt dėl mano paskutinio įrašo, kuriame piktinausi blogais Danijos orais, tai Dievulis, pagalvojo, kad reikia čia ją pamokyti su tokiais skundais ir atsiuntė šlitą orą. 
O iš tiesų negaliu pasakyti, kad jis yra labai šiltas, dar kol kas antros dešimties nepasiekė, bet po ilgos ir šaltos žiemos, ir tokia šiluma, pagaliau atplūdusi ir į mūsų namus, džiugina.


Vakar buvau prie jūros. Vėjas vis dar toks pats, o gal net stipresnis, tad nebuvo itin šilta, nors tiką prisigyriau, kad šiluma jau glosto ir mūsų sustirusius pečius, bet bendraujant su jūra šaltis nuo šios kūno vietos neatsileidžia. Bet kur skubėti, juk kaip sakoma, viskas su laiku. 
Vis dėlto nors ir vėsu, bet jau pavasaris, ir džiaugsmas, o kartu ir ramybė, kurią suteikia bangų ošimas, yra geras dalykas. Buvau jau tai pamiršusi....









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą